Setkání s vedoucí programu IV pro Českou republiku

Setkání s vedoucí programu IV pro Českou republiku Rachel Russel

Setkání s vedoucí programu IV pro Českou republiku Rachel Russel

Ve dnech 14.—16. července navštívila Prahu Rachel Russell vedoucí  IV programu pro Českou republiku z odboru pro kulturu a vzdělávání ministerstva zahraničí USA. Kromě pracovních setkání na velvyslanectví se zúčastnila v Americkém centru kul

atého stolu se členy výboru Českého klubu absolventů IVLP Jitkou Schmiedovou, viceprezidentkou pro lidské zdroje Vodafone Czech Republic, Jiřím Dastychem, konzultantem  firmy Aclana s.r.o. a Pavlem Novákem, managerem Českého plynárenského svazu. Hlavním tématem byly podzimní programy klubu a dále diskuze, jak začít pracovat na akcích 20. výročí IVLP pro Českou republiku. Kulatý stůl připravila a moderovala Ivana Šabatová, IT konzultanka SABI Consulting, v rámci realizace projektu “Rozvoj českého klubu absolventů IVLP”, který sponzoruje odbor pro kulturu a vzdělávání ministerstva zahraničí USA.

Večer se Rachel Russel sešla i s dalšími absolventy: MUDr. Patricií Kotalíkovou, poslankyní a členkou Výboru pro zdravotnictví Parlamentu ČR, PharmDr. Stanislavem Havlíčkem, viceprezidentem České lékárnické komory a MUDr., Janem Marounkem, kardiochirurgem Nemocnice Na Homolce, Ing. Tomášem Králíkem, vědeckým pracovníkem Elektrotechnické fakulty  ČVUT a Ing. Lucií Šancovou, odbornou asistentkou společnosti EkoWATT, v restauraci Zvonařka. Večer si všichni opravdu užili (viz fotografie). K příjemným zážitkům Rachel v Praze patřila take nedělní procházka Prahou a jízda parníkem po Vltavě s Patricií Kotalíkovou, Stanislavem Havlíčkem a Janem Marounkem. Rachel připomínala, jak si pochutnala na domácích borůvkových knedlících a domácím pivu, kterými Patricie Kotalíková všechny pohostila.