Plány klubu představené na recepci IVLP 19. září

Jako každý rok hostil i letos pan velvyslanec Stephen B. King recepci pro absolventy programu IVLP. Výbor klubu představil své plány na další rok.

Připravujeme další networkingové snídaně. Začneme setkáním zabývajícím se současnou situací v soudnictví, která se leckomu může jevit nepřehledná a zpolitizovaná. Jak to se stavem české justice je se budete moci zeptat našeho prvního hosta. Je nám velkou ctí, že pozvání na 16.10.2019 přijala paní doktorka Lenka Bradáčová.

Další snídaně chceme věnovat tématům zdravotnictví, marketingu ve filantropii, ekologii a situaci v zemědělství a regionální politice. 

Dále chystáme dva projekty, které proběhnou mimo hlavní město. Rádi bychom jednou za měsíc zorganizovali výjezd do některého z regionů s IVLP absolventy nejen jako hosty, ale i spoluorganizátory. Pokud budete mít chuť a čas se takové akce zúčastnit, dejte prosím vědět. Týkalo by se to každého jednou a myslíme si, že by to mohl být obohacující zážitek nejen pro diváky, ale I pro Vás. Proto zájemci piště nám také na email ivlp@seznam.cz.

Druhý regionální projekt bude klub IVLP realizovat ve spolupráci s Velvyslanectvím USA. Jedná se o sérii workshopů na rozličná témata z oblasti podnikání, které se uskuteční v Praze, Plzni, Brně a Ostravě od ledna do června příštího roku. Rádi bychom využili této příležitosti a nabídli Vám možnost zapojení do projektu ve formě vedení jednoho či více workshopů. Podrobnější informace ráda poskytne Aneta Rudolfová, koordinátorka IVLP programu na velvyslanectví, kterou můžete v případě Vašeho zájmu či dalších dotazů kontaktovat na RudolfovaA@state.gov

V dubnu končí našemu výboru mandát a čekají nás nové volby výboru, o kterých dostanete zavčasu informace.

Fotografie z recepce naleznete zde.