Slavnostní setkání členů Czech IVLP Alumni Club 29.9.2016

Velvyslanec USA v České Republice pan Andrew Shapiro s manželkou pozval členy Czech IVLP Alumni Club i další absolventy IVLP na slavnostní setkání do Residence. Setkání se uskutečnilo 29. září 2016 v kouzelné atmosféře tohoto zámečku a doznívajícího babího léta.

Pan velvyslanec Andrew Shapiro především vyzdvihl význam členů klubu a jejich přínos pro českou společnost. Zároveň zdůraznil hlavní smysl programu IVLP, kterým je seznamovat vybrané osobnosti zemí celého světa s demokratickými principy, s přístupem k řešení důležitých společenských témat, ale i s kulturou, vzdělávacím systémem a dalšími oblastmi života v USA. Vyjádřil přesvědčení, že program IVLP přispívá ke vzájemnému sbližování našich zemí a porozumění.

Nově zvolená prezidentka Českého klubu absolventů IVLP Ivana Šabatová poděkovala všem členům za důvěru a zároveň členům odstupujícího Výboru klubu za velký kus odvedené práce. Představila plán činnosti klubu pro další období, zejména program Young Entrepreneurs Fellowship, který klub připravil ve spolupráci s Americkým centrem a za finanční podpory velvyslanectví USA v ČR.